miércoles, 2 de julio de 2008

Programación y web temática INFOTV


InfoTV evoca el segon aniversari del 3J amb programes especials i una web temàtica

Este dijous farà dos anys de l’accident de metro de València, el més greu en la historia d’este transport a tot el continent europeu, amb 43 morts i 47 ferits. Amb eixe motiu, InfoTV ha obert un nou canal temàtic en la seua web, www.infotelevisio.com . En esta nova secció, que du el nom de 3j l’aniversari, l’internauta trobarà una cinquantena de vídeos, amb totes les notícies, reportatges i audiovisuals que esta casa ha elaborat en els dos anys transcorreguts des d’aquell fatídic 3 de juliol del 2006.

La llista comença amb les cròniques dedicades a l’accident, l’atenció als ferits i els funerals; i continua amb les conseqüències polítiques del desastre, amb els treballs de la comissió d’investigació i la petició, intensa però no atesa, de dimissions i destitucions. Moltes de les peces corresponen a les mobilitzacions dels familiars de les víctimes, que no han faltat ni una sola volta a la cita mensual del dia 3 per recordar que ni la justícia ni l’administració han dirimit cap responsabilitat ni penal ni política.

Els espectadors internautes tindran també accés a dos curts elaborats per InfoTV i que van formar part del llargmetratge coral Ja en tenim prou.

A més de tot eixe material, InfoTV prepara una programació especial per a este dijous 3 de juliol, amb reportatges elaborats per a l’ocasió, entrevistes i un seguiment intens dels actes commemoratius que s’han convocat. Eixes peces podran vore’s a la web al llarg del dia i s’emetran també en l’informatiu de les 21.30 i posteriors. La programació especial culimna amb el documental Després de les absències, programat per a les 10 de la nit d’este dijous i que també podrà vore’s diumenge a la mateixa hora.

1 comentario:

Anónimo dijo...

moltes gràcies, info TV

Pincha sobre la imagen web 0responsables