jueves, 3 de diciembre de 2009

Noticia aparecida L'informatiu

Un regidor del PP de Paiporta diu que l'Associació de Víctimes del Metro 3J són "quatre indocumentats"
Luis Ródenas es burlà del colectiu i el seu partit encara no l'ha desautoritzat
JOSEP BELTRÍ. 01 diciembre 2009


Si l’Associació de Víctimes del Metro, creada perquè la memòria i la decència de les 43 persones que van morir a l’accident de tren subterrani més greu de la història d’Europa no caiga en l’oblit, no tenia prou amb que les institucions valencianes les haveren arraconat i ignorat. El passat dijous, el regidor del PP en l’Ajuntament de Paiporta, Luis Ródenas, va cal•lificar esta associació de “quatre indocumentats”, segons va denunciar Isabel Martín, regidora de Compromís al consistori.

Desde Compromís demanen la dimissió del regidor i exigeixen unes disculpes de l'alcalde

Respecte a estes declaracions, la regidora de Compromís va carregar contra Ródenas i el seu partit. “Aquestes manifestacions no només deixen en evidència la baixesa política i personal d'aquest personatge, sinó que també demostren la nul•la sensibilitat de la resta de membres de l'equip de govern, amb el seu alcalde Vicente Ibor al capdavant, doncs cap d'ells va demanar disculpes per les paraules del seu company de files ni li varen demanar en cap moment que es retractara del que acabava de dir”, denuncià.

A més, Compromís va demanar “per aquestos deplorables fets” la dimissió de Ródenas com regidor de Cultura perquè “amb aquestes paraules ha demostrat que la regidoria li queda massa gran i no pot seguir en aquest càrrec” i va exigir a l'alcalde que “reprove l'actitud del seu company de partit i demane disculpes, en nom del seu grup, als membres de l'Associació de Víctimes del Metro 3J per tan lamentables declaracions”.

L'Associació de Víctimes del Metro 3J porta més de tres anys manifestant-se a la Plaça de la Mare de Déu de València tots els dies 3 de cada mes, perquè les institucions valencianes els tinguen en compte. Mentrestant, el president de la Generalitat, Francisco Camps, encara no els ha rebut personalment. No és el cas d'altres associacions, com la de víctimes del terrorisme o les esportives acudixen prou sovint al Palau de la Generalitat.

www.linformatiu.com

No hay comentarios:

Pincha sobre la imagen web 0responsables