martes, 18 de octubre de 2011

BARRIODELCARMEN.NET 60 meses homenaje a la asociación de víctimas del metro de 3 de julio

Gracias una vez más y ya son muchas veces las que tenemos que agradecer a BARRIODELCARMEN.NET el gran apoyo que nos brindan y ahora una vez más con este recordatorio de 60 concentraciones:

60 meses, homenaje a la asociación de víctimas del metro.
ANTE EL RECIBIMIENTO DE LA ASOCIACIÓN POR EL PODER, RENOVAMOS NUESTRO RESPETO Y DESEAMOS QUE UNA VOZ CLARA HAGA TEMBLAR LOS CIMIENTOS DE SU MENTIRA.

Fa ja 5 anys i tres mesos del gravíssim descarrilament del Metro ocorregut a l'estació de Jesús (València), que va produir 43 morts i greus ferides a altres 47 persones i que va posar de manifest la trista realitat d'un transport públic d'ús massiu (gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana) sense manteniment i seguretat suficients. I sense responsables: cap representant de l'Administració valenciana ha reconegut cap responsabilitat en l'accident.

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps mai no ha volgut reunir-se amb l'Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol. El successor Alberto Fabra té l'oportunitat de corregir aquest greu desdeny institucional. Mentrestant, l'AV3J continua concentrant-se cada dia 3 de cada mes al centre de València per a evitar que s'oblide la tragèdia i per a continuar exigint les respostes que no s'han donat. La pròxima concentració serà dilluns 3 d'octubre de 2011 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu.

1 comentario:

Óscar Pardo de la Salud. dijo...

Muy buen post. Me alegra conocer la existencia de este homenaje que sin lugar a dudas os merecéis.
Un saludo cordial.

Pincha sobre la imagen web 0responsables