jueves, 12 de noviembre de 2009

Moción presentada Ayuntamiento Picanya

Per la present us informe que la vostra Moció, què rebérem tots els grups municipals de l'ajuntament fou elevada al Ple pel nostre Grup Municipal d'Iniciativa-Verds (que no EUPV-Verds).
La presentàrem al Ple de Juliol, al d'Agost i al de Setembre, aplaçant-se en tots tres, per què el PSOE local (amb majoria absoluta) deia què "no havia tingut temps d'estudiar-la" i que si el forçàvem a votar sense estudiar-la "votaria que no". Per això hem estat deixant-la damunt la taula del Plenari fins al mes d'Octubre.
Finalment en el Plenari d'Octubre ratificàrem el seu vot contrari junt amb el del PP a la Moció.
Lamentem aquest fet i davant d'una reivindicació justa de compliment de les mesures establertes per la Generalitat on no podia haver cap justificació contraria per no reiterar l'exigència de mesures de seguretat en una línia, com l'1, freqüentada pels ciutadans de Picanya i com a responsabilitat cap a les persones naturals de Picanya mortes a l'accident.
Des d'Iniciativa del Poble Valencià us reiterem la nostra disposició de col·laboració i suport davant les vostres justes reivindicacions i exigències.
És obvi i conegut, que les nostres diputades Mónica Oltra i Mireia Mollà les teniu a la vostra disposició per a les propostes polítiques que tingueu a bé fer-les arribar.
Endavant! sort i força.
Grup Municipal Iniciativa-Verds
Picanya - Horta Sud

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu

Pincha sobre la imagen web 0responsables