sábado, 8 de junio de 2013

Gracias a Atzembla por el homenaje a las víctimas metro 3 julio con su canción "En un segon"



        Hola amics.

Atzembla som un grup de l'Horta que vam traure el nostre segon disc a mitjans de novembre del 2012, "El teu viatge".

El motiu d'aquest mail és perquè volem fer-vos un regal, un regal simbòlic, però que pretén ser una mostra de suport.

Ara fa set anys d'aquella fosca data que ens va colpir a l'inici de l'estiu, quan apenes teniem 14/15 anys. Set anys de absències, set anys de preguntes, set anys de llàgrimes, de silencis, de mentides, set anys de manipulació, però també són set anys de records, de concentracions, de lluites, set anys de memòria, set anys cridant que es faça justícia, set anys cridant que es depuren responsabilitat.

Fa just un mes ompliem la plaça de la Verge de gom a gom, per demanar que es faça justícia, per cridar per que no caiga en l'oblit, per demostrar una vegada més que ni oblidem ni perdonem.
Si em permeteu us faré una reflexió que vam comentar el 3 de maig. Xarravem els amics, de quan de lamentable és l'ésser humà, que sols quan ix als mitjans de comunicació s'aconseguix una gran mobilització, però no crec que siga eixa la lectura que s'ha de fer, en la memòria de la societat valenciana hi ha, i hi havia abans del programa "Salvados", el record d'aquell accident, en la memòria de la societat valenciana continua viu que 43 no van tornar a casa, que 47 van resultar ferits i que per a tantes i tantes famílies el 3 de juliol del 2006 va ser una data que pesarà per sempre. Sobretot heu de tindre clar, que independentment de la mobilització de la gent, el poble us té al cap i al cor. I com una vella consigna que ressona dins de cadascú, "mai més".

Nosaltres vam voler retre-vos en nostre particular homenatge en aquest disc, un homenatge que fem en cada concert, un homenatge, que aconseguim cada vegada que algú escolta el disc.

Avuí, un mes abans del tràgic aniversari, volem regalar-vos la cançò "En un segon", una cançò que parla de la ràbia i la impotència, del silencis per resposta, de la indignació, una cançò que ens conta com et pot canviar la vida, i la dels qui t'estimen i t'envolten, en un segon. Una cançò que des d'un principi voliem fer per a denunciar allà on sonarem que 43 filles, marits, nebots, dones, companys, germans, cosines, amics, no va tornar aquell 3 de juliol.

Esperem que us agrade i que us transmeta la nostra força, suport i solidaritat.

Una forta abràçada!!

Atzembla

www.atzembla.com

http://atzembla.bandcamp.com/track/en-un-segon

Atzembla presenta 'El teu viatge', dotze cançons que ens faran viatjar per les injustícies de les societats del món actual. Ritmes enèrgics i potents, i lletres crítiques i personals defineixen aquest nou treball del grup valencià, que aposta per un so molt més madur i cru.

No hay comentarios:

Pincha sobre la imagen web 0responsables