miércoles, 9 de febrero de 2011

Nota de Prensa EU sobre negativa a la reunión en Les Corts

NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

Marga Sanz: “El PP està tan acostumat a silenciar a les víctimes del Metro que ara, inclús, boicoteja la conversa amb els diputats”.
La coordinadora general i candidata d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Marga Sanz, ha qualificat de “insòlita” la nova estratègia del PP “de negar, inclús, l’empar de les Corts a que l’Associació de Víctimes del Metro s’hi reunisca amb els grups parlamentaris”, ha dit en al·lusió a aquesta petició de l’Associació, rebutjada avui per La Mesa. “El PP du l’obstruccionisme en l’esclariment del tema fins a límits antidemocràtics”, ha criticat Sanz, que assegura que “els populars mai no aconseguiran imposar la seua llei del silenci.” La diputada ha ofert a l’Associació i als síndics les dependències d’EUPV en les Corts per celebrar-hi la trobada.


La coordinadora general d’EUPV i candidata a la Presidència de la Generalitat, Marga Sanz, ha censurat la negativa de La Mesa de Les Corts (on té majoria el PP) a tramitar avui una sol·licitud de l’Associació de Víctimes del Metro 3 de Juliol que demanava el vist-i-plau de la Presidència per a celebrar una trobada amb els grups en el Parlament. Sanz ha assenyalat que el Partit Popular “està tan acostumat a negar el pa i la sal a l’Associació de Víctimes que ara, inclús, intenta boicotejar les legítimes converses amb els representants del poble”. La diputada ha assegurat que el PP “no aconseguirà mai imposar la llei del silenci a l’imperatiu d’esclarir responsabilitats per la tragèdia del 2006”, i ha ofert als síndics parlamentaris les dependències d’Esquerra Unida en les Corts “per a celebrar-hi la trobada”.
“Els populars estan duent l’obstruccionisme en aquest tema fins a límits antidemocràtics”, ha puntualitzat Sanz. “És insòlit i absurd que tracten de bloquejar el diàleg dels polítics amb la ciutadania mobilitzada a la recerca de respostes... Demanar justícia és un dret del poble, i és una prepotència dels governants el creure que la veritat no s’obrirà camí finalment”, ha afirmat.
València, 8 de febrer de 2011
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Pincha sobre la imagen web 0responsables