domingo, 9 de agosto de 2009

Concentración Denia 03/08/09

La asociación Denia no nos resignamos, comenzó el 3 de julio de 2009 a realizar en Denia las mismas concentraciones que realiza la AVM3J en la Plaza de la Virgen de Valencia cada día 3. Nos han enviado el siguiente texto que leyeron en su concentración.

Gracias.

L'associació Denianonosresignamos, vos agraïm la vostra presència en este acte de suport a les víctimes del metre de València,estem ací,acompanyant a l'acte que celebren a València,en la plaça de la Mare de Déu,els dies tres de cada mes,l'associació de mates del metre .
L'accident va ocórrer a València el 3 de juliol ,del 2006,els responsables de FGV i la generalitat valenciana no reconeixen haver
fallat en la seguretat de la línia u, ells no van escoltar les contínues reclamacions d'usuaris i sindicats que van observar les irregularitats que al final va ocasionar el succés.
Van morir 43 persones,l'accident més greu ocorregut a Europa, van haver-hi 47 ferits i com a resposta a este fet tan dramàtic,van obtindre:5 dies d'investigació ,el desmantellament ràpid del comboi sinistrat i la culpabilitat del pobre conductor que va morir i no es va poder defendre.
Hui és el dia que les balises de seguretat de frenada ,no estan instal·lades,la velocitat i la falta d'estes balises,junt amb unes
corbes pronunciades,fan que esta línia de metre continue sent insegura i perillosa.

SEÑOR CAMPS DINS AQUEST VAGONS ANABEN PERSONES,DE LES QUALS EL GOVERN VALENCIÀ S'HA OBLIDAT PER COMPLET,MAI HA REBUT ,NI ALS FAMILIARS,NI A L'ASSOCIACIÓ,COM SI ESTE ACCIDENT FORA UN FET FORTUÏT,COM SI LA TARONGINA FORA LA CAUSA,ÉS MÉS FÀCIL AMAGAR-SE,NO DONAR LA CARA I POSAR-LA NOMÉS PER ALS GRANS ESDEVENIMENTS.
SEGONS PAREIX,LA CONSELLERIA DAVANT DE LA PRESSIÓ DEL PASSAT DIÁ TRES DE JULIOL,EN LA CELEBRACIÓ DE L'ANIVERSARI,VAN PROCLAMAR QUE HAVIEN 450 MILIONS D'EUROS PER A MODERNITZAR LA LÍNIA,PERÒ FINS ARA,SEGUIX TOT IGUAL.
ON ANIRÀ A PARAR EIXOS DINERS?.TAL VEGADA A L'OPEN DE TENIS,A LA FORMULA U,A LA GRANDESA DE L'ESPECTACLE.
RECORDAR A ESTE GOVERN VALENCIÀ CAPITANEJAT PER UN SENYOR QUE NI ES COMPADIX NI COMPAREIX,QUE AÇÒ ÉS UNA DEMOCRÀCIA,QUE LA MAJORIA ABSOLUTA NO ÉS LA LLEI DE L'EMBUT.
I ALS VALENCIANS QUE EIXA TENDÈNCIA AL PASSOTISME,AL MENINFOTISME,ELS FAREM MEMÒRIA DES D'ACÍ I DES DE VALÈNCIA CADA DIA TRES,PERQUÈ Què PASSARIA SI EN EIXE COMBOI HAGUEREN VIATJAT ELS VOSTRES FILLS ,GERMANES,PARES,SERS VOLGUTS?
NOMÉS ENS N'ANEM A MOURE QUAN ENS TOC A NOSALTRES.?
SOM(,ENS ESTEM CONVERTINT), EN EL SILENCI DELS CORDERS.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ja, verjetno zato je

Pincha sobre la imagen web 0responsables